Al fatihah buat Ayah .. Angkara lori langgar lampu merah ayah maut parah dikepala (5 Gambar)

Al fatihah buat Ayah .. Angkara lori langgar lampu merah ayah maut parah dikepala (5 Gambar)

Al fatihah buat Ayah.. Angkara lori langgar lampu merah ayah maut parah dikepala (5 Gambar) - Kubang Kerian : Seorang lelaki maut apabila motosikal yang tunggang terlibat dalam kemalangan di persimpangan  lampu isyarat simpang (4) Kubang Kerian.

Kemalangan berlaku kira-kira pukul 11 malam tadi melibatkan seorang lelaki meninggal ditempat kejadian berikutan mengalami cedera teruk di kepala dan badan apabila motosikalnya bertembung sebuah lori sebelum digilis.

Al fatihah buat Ayah .. Angkara lori langgar lampu merah ayah maut parah dikepala (5 Gambar) 


Lori yang dikatakan mengejar lampu merah terus merempuh mangsa yang menaiki motosikal yang menyebabkan kepala mangsa hancur dan hampir putus akibat digilis.

Luahan sayu anak mangsa di laman sosial angkara lori yang mengejar lampu merah ayah nya yang tak bersalah maut dengan tragis.

Keluarga nya sudah redha dengan apa yang berlaku namun mereka amat sedih untuk hadapi hari-hari esok tanpa seorang ayah dalam keluarga.

Anak mangsa meminta sesiapa yang memiliki gambar-gambar tragis ayahnya ketika kemalangan diminta jangan sebarkan bagi menghormati keluarga mereka yang dalam kesedihan.

Semoga dia dan keluarga tabah dengan apa yang berlaku dan pesalah terbabit mendapat hukuman setimpal kerana memandu secara cuai yang menyebabkan kemalangan terbabit.

Punca kejadian sebenar masih disiasat oleh pihak berwajib semoga roh nya dicucuri rahmat dan bersama insan-insan yang diredhai Allah. Al fatihah 

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Al fatihah buat Ayah .. Angkara lori langgar lampu merah ayah maut parah dikepala (5 Gambar) "