Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa menemaninya di Hospital (6 Gambar)

Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa meneminya di Hospital (6 Gambar)

Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa menemaninya di Hospital (6 Gambar) - Muar : Mael XPDC atau nama sebenarnya Syed Ismail Syed Ibrahim dimasukkan ke Hospital Pakar Sultanah Fatimah (HPSF) di sini selepas dilaporkan rebah di kediamannya di Muar 2 hari lalu.

Mengikut sahabat-sahabat nya Mael kini semakin pulih dan beransur sihat namun masih dirawat di Hospital Muar.

Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa menemaninya di Hospital (6 Gambar)


Sepanjang 2 hari dirawat di Hospital Muar 4 anak nya yang terdiri dari 3 perempuan dan seorang lelaki sentiasa menemani nya di Hospital.

Ini mungkin julung-julung kali Netizen melihat anak-anak Mael, sebabnya jarang artis-artis 90 an seperti nya muncul di media sosial dan identiti keluarga nya juga mungkin tidak diketahui ramai.

Di sini kami mendapat gambar yang tersebar di media sosial 4 anak Mael sentiasa menemani nya di Hospital Muar ketika diri nya terlantar sakit.

Mungkin ini lah detik paling sayu dan gembira seorang ayah bila di saat sakit terlantar di Hospital ditemani insan-insan tersayang.

Semoga Mael yang menderita penyakit gout cepat sembuh dan kembali meneruskan kerjaya nya sebagai seorang penyanyi yang dikagumi ramai.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Foto terkini Mael Xpdc selepas tidak sedarkan diri..4 anaknya setiasa menemaninya di Hospital (6 Gambar)"