20 GAMBAR Di Sekitar Majlis Perkahwinan Faye Kusairi & Azmi Hatta

20 GAMBAR Di Sekitar Majlis Perkahwinan Faye Kusairi & Azmi Hatta

20 GAMBAR Di Sekitar Majlis Perkahwinan Faye Kusairi & Azmi HattaApabila ditanya sering berdolak-dalik mengenai tarikh pernikahan tetapi baru beberapa jam lalu, Faye Kusairi memuat naik gambar kad undangan perkahwinannya di Instagram sekaligus memberi bayangan bahawa dirinya telah bernikah dengan pengarah, Azmi Hatta hari ini.

20 GAMBAR Di Sekitar Majlis Perkahwinan Faye Kusairi & Azmi Hatta


Menyokong lagi perkara tersebut adalah apabila kelab penyokong Faye sendiri telah berkongsi beberapa gambar dipercayai berkaitan dengan majlis nikah pelakon terbabit. Tindakan Faye yang berdiam diri dan bernikah secara senyap bersama duda Elly Mazlein itu membuatkan ramai peminat terkejut dan membuat pelbagai spekulasi mengenainya.

Bagaimanapun setakat ini Faye masih belum memberikan sebarang komen mengenai majlis perkahwinannya yang dilangsungkan secara rahsia itu. Minggu lalu kontroversi ini tercetus apabila Faye dikatakan telah mengedarkan kah perkahwinannya bersama Azmi namun beliau menafikan keras dakwaan tersebut dan menjelaskan kad itu kepunyaan saudaranya.

Apa yang pasti berita perkahwinan diantara Faye dan Azmi pasti mendapat respon yang berbeza dari peminat, tengok sahaja akaun Instagram Faye. Apapun tahniah diucapkan kepada Faye dan Azmi. Semoga perkahwinan yang dibina akan kekal sepanjang hayat. Dengan ini kami kongsikan beberapa gambar sekitar majlis pernikahan mereka. Enjoice! (rtky/w)

Sumber: ROTIKAYA

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "20 GAMBAR Di Sekitar Majlis Perkahwinan Faye Kusairi & Azmi Hatta"