Bapa kelar leher anak gara-gara banyak habiskan masa dengan Facebook

Bapa kelar leher anak gara-gara banyak habiskan masa dengan FacebookPHETCHABURI, THAILAND - Polis menahan seorang lelaki yang tergamak mengelar leher anaknya kerana berang anaknya banyak menghabiskan masa melayari Facebook, lapor Stomp. 

Bapa kelar leher anak gara-gara banyak habiskan masa dengan Facebook

Joi (bukan nama sebenar), 41, mengaku melakukan perbuatan itu dan meninggalkan anak perempuannya berusia 13 tahun dalam keadaan cedera parah selepas dua beranak itu bertengkar, mangsa banyak menghabiskan masa melayari aplikasi Facebook dan Line yang kemudian mengurungnya di rumah sewa mereka, Ahad lalu. 


Bapa kelar leher anak gara-gara banyak habiskan masa dengan FacebookDia ditahan di pusat pemeriksaan di daerah Prachuap Khiri Khan Thap pada malam Ahad lalu ketika cuba melarikan diri dengan anak perempuan bongsunya. 

Joi mengakui dia menyerang mangsa selepas hilang sabar ketika bertengkar dengan anaknya itu. 

Menurut isteri Joi, suaminya tidak gemar melihat anaknya banyak menghabiskan masa dengan media sosial kerana bimbang akan memberi kesan negatif terhadap pembelajarannya.

Bagaimanapun, dia menafikan dakwaan kononnya mangsa diserang dan didera secara seksual oleh suaminya. 

Mangsa dilaporkan telah pulih namun masih di bawah pengawasan pihak hospital. 

Polis berkata, pihaknya pernah mengeluarkan waran tangkap terhadap Joi yang disyaki terlibat dalam kes pembunuhan di daerah Muang Trang pada 14 Ogos 2007. - The Reporter

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Bapa kelar leher anak gara-gara banyak habiskan masa dengan Facebook"