Gara-gara buat pusingan u di tempat yang tidak sepatutnya

Gara-gara buat pusingan u di tempat yang tidak sepatutnya

Gara-gara buat pusingan u di tempat yang tidak sepatutnya - Tindakan pemandu lori membuat Pusingan U di tempatan yang tidak sepatutnya menyebabkan sebuah kereta merempuh bahagian sisi kanan lori berkenaan. 

Dalam kejadian jam 9.11 pagi tadi di Plaza Tol Perling itu, tindakan pemandu lori berkenaan dirakam dashcam pengguna jalan raya yang melalui lebuhraya tersebut. 

Gara-gara buat pusingan u di tempat yang tidak sepatutnya


Berdasarkan video rakaman itu, pemandu lori itu terdahulu memperlahankan kenderaannya di bahagian kiri jalan sebelum tiba-tiba membuat pusingan u. 

Sebuah kereta berwarna biru yang dalam perjalanan menuju ke plaza tol tersebut tidak sempat berhenti lalu merempuh lori terbabit. 


Footage dari dashcam (KJR) pada pagi tadi berhampiran Plaza Toll Perling.. Boleh plak lori tue U-TURN!!!
Posted by UBAH on Friday, March 31, 2017

Dalam video itu juga menunjukkan papan tanda pengguna jalan raya dilarang membuat pusingan u. 

Keadaan mangsa tidak dapat dipastikan. 

*Sedang dikemaskini...

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Gara-gara buat pusingan u di tempat yang tidak sepatutnya"