Gara-Gara Video Nampak Bentuk 'Bird', Dato Aliff Syukri Dikecam

Gara-Gara Video Nampak Bentuk 'Bird', Aliff Syukri Dikecam

Gara-Gara Video Nampak Bentuk 'Bird', Dato Aliff Syukri Dikecam  - Semuanya gara gara kerana video pendek dirinya menari dalam keadaan tuala yang basah. Maka ketika beberapa saat terlihatlah bentuk kemaluannya di dalam video tersebut. Ada yang menyifatkan tindakannya itu adalah tidak sesuai untuk dikongsikan di laman sosial lebih lebih lagi dia baru pulang dari umrah.

Gara-Gara Video Nampak Bentuk 'Bird', Dato Aliff Syukri Dikecam Selain ada yang menyifatkan apa dilakukannya itu umpama buang tabiat, ada juga yang menyatakan video gelagat menari yang turut disertai oleh isterinya itu adalah sangat romantis. Dalam video itu juga Aliff Syukri menyatakan bahawa isterinya selalu sahaja serius.


Tidak semua benda kita boleh kongsi di laman sosial. Ada sesetengah momen indah pasangan suami isteri seharusnya tidak dipertontonkan kepada umum kerana  ada perkara yang tidak patut dilihat. Harapnya selepas ini Aliff akan berfikir sebelum memuat naik sesuatu di Instagram.

Apa pun, ini bukan kali pertama jutawan kosmetik ini memeriahkan laman sosial dengan perkara sebegini. Pastinya Aliff Syukri juga turut mempunyai jawapan tersendiri. Mungkin juga apa yang dilakukannya hanyalah sekadar hiburan bersama isteri tercinta.

Artikel The Viral News Lainnya :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top