Macam mana tangan boleh masuk ke situ?

Macam mana tangan boleh masuk ke situ?

Macam mana tangan boleh masuk ke situ?KRATIE, KEMBOJA - Gambar tangan seorang kanak-kanak perempuan terperosok di celah tayar sebuah motosikal, viral di media sosial. 

Dalam kejadian yang berlaku pada 2 April semalam, mangsa dikatakan telah menunggang motosikal milik keluarganya sebelum terlibat dalam kemalangan. 

Macam mana tangan boleh masuk ke situ?


Akibat dari kemalangan itu, sebahagian dari pakaian mangsa ditarik rantai motosikal menyebabkan tangannya terperosok di bahagian tayar belakang motosikal. 

Mangsa mengalami calar teruk dari ketiak ke siku dan patah tulang tangannya serta sebahagian rambutnya berbelit pada tayar sebelum cuba diselamatkan oleh orang awam yang menyaksikan kejadian itu. 

Terdahulu, beberapa individu mendakwa kejadian itu berlaku di Malaysia, bagaimanapun laman Rasmei News melaporkan kejadian itu berlaku di Kemboja. - The Reporter

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Macam mana tangan boleh masuk ke situ?"