Perlu kuat bertarung nyawa untuk HIDUP .. Abang Yusri Crossfire dan anak menderita hidap kanser OTAK (10 Gambar)


Perlu kuat bertarung nyawa untuk HIDUP .. Abang Yusri Crossfire dan anak menderita hidap kanser OTAK (10 Gambar) - Muar : Sudah jatuh ditimpa tangga itu lah yang berlalu kepada pemain gitar Crossfire iaitu Yusri atau nama sebenarnya Mohamad Yusri Razali yang menderita ketumbuhan otak (neurofibromatosis type 2) dan anak sulungnya, Mohamad Nazirul, 23, yang juga menghidap penyakit sama.


Perlu kuat bertarung nyawa untuk HIDUP .. Abang Yusri Crossfire dan anak menderita hidap kanser OTAK (10 Gambar) 


Pengorbanan Abang Yusri, 50, yang belum pernah menjalani pembedahan terhadap penyakit dialami sejak 2009 dalam menjaga anaknya yang menderita penyakit sama sejak 2015 mengundang pilu.
JOM SAHABAT....KITA BANTU...
GUITARIST CROSSFIRE DAN JUGA ANAKNYA MEMERLUKAN BANTUAN UNTUK BIAYAI SEGALA RAWATAN YG AKAN DIJALANINYA...
Abang Mohamad Yusri Razali (Yus Crossfire) 49 tahun
Neurofibromatosis type 2 (Multiple brain & spine tumor)
Diketahui sejak 2009
Rawatan - Brain surgery & Radiosurgery
(Institut Kajisaraf TAR, HKL)
Anak:
Mohamad Nazirul bin Mohamad Yusri (23 tahun)
Neurofibromatosis type 2 (Multiple brain & spine tumor)
Diketahui sejak 2015
Rawatan - Brain surgery & Radiosurgery
(Institut Kajisaraf TAR, HKL)
Acc. no : 11104-41-00002045-8
(BANK SIMPANAN NASIONAL)
MOHAMAD YUSRI BIN RAZALI
Semoga abg yusri dan anak cepat sembuh ya...

Sungguh sedih apa yang berlaku ini lah pengorbanan seorang bapa yang perlu kuat bertarung nyawa untuk hidup keutamaan diberikan kepada anak dahulu walaupun mereka menghidap penyakit yang sama semoga abang yusri dan isteri Puan Izza terus tabah menempuhi dugaan ini.

Di atas beberapa kongsian di laman sosial dalam usaha membantu abang yusri dan keluarga bagi meringankan bebanan yang ditanggung nya terutama masalah kewangan dalam meneruskan kehidupan nya.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Perlu kuat bertarung nyawa untuk HIDUP .. Abang Yusri Crossfire dan anak menderita hidap kanser OTAK (10 Gambar) "