SAYU !! Bahana DADAH.. Bapa MAUT Ditetak & Ditikam Anak Sendiri Sehingga Terburai Perut..

SAYU !! Bahana DADAH.. Bapa MAUT Ditetak & Ditikam Anak Sendiri Sehingga Terburai Perut..

SAYU !! Bahana DADAH.. Bapa MAUT Ditetak & Ditikam Anak Sendiri Sehingga Terburai Perut.. - PADANG BESAR, 14 April (Bernama) - Akibat enggan memberi wang kepada anaknya, seorang kontraktor di Batu 4 , Jalan Kampung Padang Melangit di sini maut akibat ditetak dengan parang dan ditikam dengan pisau sehingga perutnya terburai.

SAYU !! Bahana DADAH.. Bapa MAUT Ditetak & Ditikam Anak Sendiri Sehingga Terburai Perut..


Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Perlis, Supt Azahar Muda berkata kejadian berlaku pagi tadi.

"Difahamkan suspek yang berusia 24 tahun yang sebelum ini bekerja sebagai pembantu pasar raya di Kuala Lumpur baru pulang ke Perlis pagi semalam dan telah meminta sejumlah wang daripada bapanya.

"Pagi ini lebih kurang antara pukul 7.15 hingga 7.30 pagi, suspek sekali lagi cuba mendapatkan wang daripada bapanya, namun berlaku pertengkaran antara mereka sebelum suspek bertindak menetak bapanya dengan parang dan pisau pemotong sayur di dada, perut, dan tangan sehingga perut mangsa terburai manakala satu jari kanannya putus," katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

Azahar berkata mangsa berusia 53 itu meninggal dunia di lokasi kejadian manakala suspek ditahan pukul 8 pagi tadi di rumah neneknya kira-kira 60 meter dari rumah bapanya.

Beliau berkata suspek yang dipercayai penagih turut menikam dirinya dan dia kini dirawat di Hospital Tuanku Fauziah, Kangar.


Di akan direman, katanya. - BERNAMA

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "SAYU !! Bahana DADAH.. Bapa MAUT Ditetak & Ditikam Anak Sendiri Sehingga Terburai Perut.."