SAYU !! Innalillahiwainnailaihirojiun.. Adik Thaqif meninggal dunia

SAYU !! Innalillahiwainnailaihirojiun.. Adik Thaqif meninggal dunia

SAYU !! Innalillahiwainnailaihirojiun.. Adik Thaqif meninggal dunia - Pelajar tahfiz yang dilaporkan dipotong kaki dipercayai akibat disebat dengan getah paip Mac lalu, dilaporkan telah meninggal dunia di Hospital Sultan Ismail, lapor Astro Awani.

Mohamad Thaqif Amin Mohd Gaddafi, 11, meninggal dunia sekitar jam 2.05 petang tadi, memetik sumber dari ahli keluarganya.

SAYU !! Innalillahiwainnailaihirojiun.. Adik Thaqif meninggal dunia

Mohamad Thaqif dijangka bakal melakukan pembedahan memotong tangan kanannya yang dilaporkan semakin kritikal, pagi tadi. Bagaimanapun ditangguhkan kerana keadaan jantungnya yang tidak stabil.

28 Mac lalu, Thaqif dan 15 pelajar yang lain disebat di bahagian kaki menggunakan getah paip kerana bising di surau.

31 Mac, Thaqif dikeluarkan dari sekolah berkenaan selepas mengadu kakinya sakit disebat menggunakan getah paip.

19 April, Thaqif dilaporkan berada dalam keadaan kritikal di Hospital Sultan Ismail dan beebrapa hari kemudian, kedua-dua kakinya terpaksa dipotong.

26 April, doktor membuat keputusan untuk memotong tangan kanan Thaqif dengan persetujuan keluarganya, namun ditangguhkan kerana keadaannya tidak stabil. - www.thereporter.my

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "SAYU !! Innalillahiwainnailaihirojiun.. Adik Thaqif meninggal dunia"