SAYU !! PEMANDU BAS MAHLIGAI YANG DINAIKI MIRA FILZAH DAN ALIFF AZIZ MAUT KEMALANGAN (10 GAMBAR)

SAYU !! PEMANDU BAS MAHLIGAI YANG DINAIKI MIRA FILZAH DAN ALIFF AZIZ MAUT KEMALANGAN (10 GAMBAR)

SAYU !! PEMANDU BAS MAHLIGAI YANG DINAIKI MIRA FILZAH DAN ALIFF AZIZ MAUT KEMALANGAN (10 GAMBAR)Kuala Lipis : Kemalangan melibatkan sebuah Bas Ekspres Mahligai dengan sebuah treler pada awal pagi 6 haribulan April lalu  di Sungai Yu Merapoh.

Bas dikatakan melanggar treler yang parking di tepi jalan difahamkan pemandu ke 2 bas terbabit meninggal dunia dalam kemalangan itu.

SAYU !! PEMANDU BAS MAHLIGAI YANG DINAIKI MIRA FILZAH DAN ALIFF AZIZ MAUT KEMALANGAN (10 GAMBAR)


Bas dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kota Bharu, apa yang mengundang pilu Pemandu kedua bas terbabit yang maut pernah muncul dalam Drama Meh Sandar Pada Aku lakonan  Mira Filzah dan Aliff Aziz yang bersiaran di TV3.
Drama terbabit bersiaran pada 8 April lalu 2 hari selepas Bas yang dinaiki kedua pelakon tersebut semasa pengambaran drama itu terlibat dalam kemalangan dan yang mana pemandu nya yang dikenali dengan nama Abang Nuar maut.

Semasa kemalangan berlaku Abang Nuar merupakan pemandu kedua bas terbabit yang duduk di sebelah kiri penumpang maut apabila bas tersebut gagal dikawal dan melanggar treler rosak yang parking ditepi jalan lebuh raya baru Sungai Yu Merapoh.

Ramai yang menonton drama terbabit terkejut apabila abang nuar muncul dalam drama terbabit membawa bas yang mana Mira Filzah dan Aliff Aziz adalah penumpang bas tersebut.

Semoga roh abang nuar dicucuri rahmat salam takziah kepada isteri nya yang mana anak-anak nya masih bersekolah, Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib. Al fatihah 

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "SAYU !! PEMANDU BAS MAHLIGAI YANG DINAIKI MIRA FILZAH DAN ALIFF AZIZ MAUT KEMALANGAN (10 GAMBAR)"