Syaikhul Islam Anak Lelaki Syamsul Yusof Dan Puteri Sarah Liyana (5 GAMBAR)

Syaikhul Islam Anak Lelaki Syamsul Yusof Dan Puteri Sarah Liyana (5 GAMBAR)

Syaikhul Islam Anak Lelaki Syamsul Yusof Dan Puteri Sarah Liyana (5 GAMBAR)Setelah beberapa tahun menunggu untuk bergelar ibu dan bapa, pelakon dan pengarah, Syamsul Yusof dan isterinya Puteri Sarah Liyana akhirnya dikurniakan seorang bayi lelaki bernama Syaikhul Islam pada 19 April baru ini. Sihat dan gebu anak mereka. 


Syamsul dan Puteri Sarah tidak dapat menggambarkan betapa gembira dan bersyukurnya mereka kerana atas kehadiran cahaya mata sulung mereka itu. Malah, peminat pasangan ini juga turut merasa teruja atas kelahiran Syaikhul.
Berkongsi kegembiraan nya, Syamsul berkongsi beberapa keping gambar anak lelaki nya itu di instagram buat tatapan peminat. Semoga Syaikhul Islam menjadi anak yang soleh.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Syaikhul Islam Anak Lelaki Syamsul Yusof Dan Puteri Sarah Liyana (5 GAMBAR)"