Ustazah Muda 'Diperangkap' Remaja 16 Tahun Sebelum Dirogol Di Sebuah Tadika

Ustazah Muda 'Diperangkap' Remaja 16 Tahun Sebelum Dirogol Di Sebuah Tadika

Ustazah Muda 'Diperangkap' Remaja 16 Tahun Sebelum Dirogol Di Sebuah TadikaTak sangka remaja berusia 16 tahun boleh bertindak sebegini. Memang betul-betul bermasalah. Paling mengejutkan mangsanya adalah seorang guru yang jauh lebih berusia daripadanya.

Jenis ni memang tak boleh dibiarkan lepas. Kalau dalam usia ni dia berani merogol, bagaimana pula dimasa akan datang. Jangan sampai jadi perogol bersiri sudah.


Ustazah Muda 'Diperangkap' Remaja 16 Tahun Sebelum Dirogol Di Sebuah Tadika


Memetik laporan myMetro, seorang remaja lelaki berusia 16 tahun layak digelar binatang apabila tergamak merogol seorang guru agama di Taman Impian pagi kelmarin hanya kerana meminati wanita itu dan menaruh perasaan cinta terhadapnya.

Bagaimanapun, tindakannya itu mengundang padah apabila mangsa berusia 26 tahun menghubungi pihak polis sebelum remaja itu berjaya dikesan di sebuah klinik haiwan berhampiran taman itu.

Suspek kemudian ditahan selepas mangsa mengecam wajahnya dan dibawa ke Balai Polis Kajang untuk siasatan lanjut. Sumber berkata, guru terbabit pada mulanya datang ke tadika itu kira-kira jam 7 pagi berseorangan kerana tadika itu tidak dibuka kerana masih bercuti.

"Mangsa pada mulanya menyedari kehadiran remaja itu yang menunggu di luar tadika dan tidak mengesyaki apa-apa dan terus membuka pintu pagar sebelum mahu masuk ke dalam.

Bagaimanapun, sebaik mangsa membuka pintu tiba-tiba remaja itu terus datang dari belakang dan memeluknya sebelum mengheret mangsa masuk ke dalam tadika itu. Malah, remaja itu memberitahu meminati mangsa dan menaruh perasaan cinta terhadapnya,” katanya.

Beliau berkata, mangsa yang terkejut dengan tindakan remaja terbabit cuba melawan, namun gagal sebaliknya remaja itu terus menanggalkan pakaian mangsa sebelum merogolnya.

"Selepas merogol mangsa, remaja terbabit terus melarikan diri. Mangsa yang trauma dengan kejadian itu menghubungi polis yang tiba tidak lama kemudian.

Mangsa menceritakan apa yang berlaku sebelum memberikan gambaran mengenai wajah remaja berkenaan kepada pihak polis,” katanya.

Menurutnya, pihak polis kemudian terus keluar mencari remaja itu di kawasan berhampiran sebelum menemuinya berhampiran sebuah klinik haiwan.

Pihak polis kemudian membawa remaja itu berjumpa dengan mangsa untuk pengecaman sebelum wanita itu mengesahkan remaja itu yang merogolnya.

Mereka kemudian membawa remaja itu ke balai polis dan mangsa turut membuat laporan berhubung kejadian itu,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab mengesahkan kejadian itu dan siasatan lanjut dijalankan mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan.

Sumber: CARI

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Ustazah Muda 'Diperangkap' Remaja 16 Tahun Sebelum Dirogol Di Sebuah Tadika"