Ibu Monyet Meraung Sedih Anak TAK SEDAR. Apa Jd Seterusnya MENGEJUTKAN Ramai !!

Ibu Monyet Meraung Sedih Anak TAK SEDAR. Apa Jd Seterusnya MENGEJUTKAN Ramai !!

Ibu Monyet Meraung Sedih Anak TAK SEDAR. Apa Jd Seterusnya MENGEJUTKAN Ramai !!Gambar seorang ibu yang kehilangan anak pasti sudah biasa kita lihat. Tapi seekor binatang yang kehilangan anaknya? Bukan sesuatu yang biasa kita lihat.

Seorang jurugambar, Avinash Lodhi merakam gambar ini di Jabalphur, India. Seekor ibu monyet yang meraung kesedihan kerana hampir kehilangan anaknya yang pengsan tak sedarkan diri.

“Gambar ini sangat dekat dengan hati saya kerana sepanjang bertahun-tahun kerjaya fotografi saya, saya tidak pernah melihat apa-apa seperti ini.’ kata Avinash.

Bagaimanapun, tak lama selepas itu apa yang mengejutkan adalah anak monyet ini sedar kembali. Ibu monyet tu pun kembali normal. Adoi. Drama betul.


Sumber: bacaviral.com

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Ibu Monyet Meraung Sedih Anak TAK SEDAR. Apa Jd Seterusnya MENGEJUTKAN Ramai !!"