KEJAM !! Dahi dijahit, cedera & lebam seluruh badan akibat didera ibu kandung

KEJAM !! Dahi dijahit, cedera & lebam seluruh badan akibat didera ibu kandung

KEJAM !! Dahi dijahit, cedera & lebam seluruh badan akibat didera ibu kandungKUALA LUMPUR - Seorang kanak-kanak berusia 4 tahun cedera di dahi dan lebam di seluruh badan termasuk kemaluannya, dipercayai didera oleh ibu kandung dan teman lelakinya. 

KEJAM !! Dahi dijahit, cedera & lebam seluruh badan akibat didera ibu kandung


Menurut Dhia Syeeraz yang memuat naik gambar dan pendedahan itu berkata, mangsa didera oleh ibu dan teman lelakinya yang dipercayai dilakukan dibawah pengaruh dadah. 

Mangsa cedera dan lebam di seluruh badan sehingga menerima belasan jahitan di bahagian dahi, pendarahan di kemaluan dan disyaki terkena jangkitan kuman di hati. 

Bapa mangsa yang terkejut mendapati keadaan anaknya itu, telah membuat laporan polis semasa di hospital. Namun dilaporkan telah ditolak. Justeru, Dhia meminta orang ramai membantu mengesan dua suspek terbabit agar dapat dihadap ke muka pengadilan. 

Difahamkan mangsa kini masih berada di hospital untuk menerima rawatan susulan. - The Reporter

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "KEJAM !! Dahi dijahit, cedera & lebam seluruh badan akibat didera ibu kandung"