SAYU !! Mayat bergelimpang 3 maut .. kereta melayang ketika terbabas elak lori di Melaka pagi tadi (8 Gambar)


SAYU !! Mayat bergelimpang 3 maut .. kereta melayang ketika terbabas elak lori di Melaka pagi tadi (8 Gambar)Cheng : Kemalangan ngeri di hadapan Petron jalan Cheng Hight menghala Alor Gajah membabitkan sebuah kereta yang dipandu laju terbabas ketika cuba mengelak dari sebuah lori yang keluar simpang jalan.

Melalui rakaman CCTV, kereta yang dipandu laju itu terbabas dalam keadaan jalan yang basah selepas hujan, kereta yang dipandu tersebut melayang merempuah sebuah kereta Gen 3 sebelum terbalik dalam keadaan yang amat mengerikan.


Seorang wanita dan 2 lelaki maut ditempat kejadian, jasad mereka bergelimpangan akibat tercampak dari kereta yang melayang impak kemalangan terbabit, kereta jenis viva tersebut dinaiki 4 penumpang seorang dari mangsa yang terlibat dihantar ke Hospital.

Identiti ketiga-tiga mangsa yang maut masih belum dikenal pasti, punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "SAYU !! Mayat bergelimpang 3 maut .. kereta melayang ketika terbabas elak lori di Melaka pagi tadi (8 Gambar)"