SAYU !! Selamat menunaikan ibadah puasa semua .. kata-kata terakhir Fajar sebelum maut kemalangan malam tadi (8 Gambar)

SAYU !! Selamat menunaikan ibadah puasa semua .. kata-kata terakhir Fajar sebelum maut kemalangan malam tadi (8 Gambar)
SAYU !! Selamat menunaikan ibadah puasa semua .. kata-kata terakhir Fajar sebelum maut kemalangan malam tadi (8 Gambar)Kulim : Seorang wanita maut apabila motosikal yang ditunggangnya merempuh belakang sebuah kereta di Lebuhraya BKE dalam kejadian 1045 malam tadi dia dipercayai dalam perjalanan pulang ke rumahnya.

Dikala umat islam baru lepas menunaikan solat terawih mangsa yang kenali Fajariah Mohd Tajuddin 22 tahun maut ditempat kejadian akibat kecederaan parah akibat rempuhan itu.


SAYU !! Selamat menunaikan ibadah puasa semua .. kata-kata terakhir Fajar sebelum maut kemalangan malam tadi (8 Gambar)


Apa yang berlaku mengundang pilu pada insan-insan yang mengenali Fajar yang mana dia baru mengucapkan selamat berpuasa pada saudara-saudara dan rakan-rakan nya sempena 1 Ramadhan hari ini.

Namun tidak disangka dia dijemput ajal dengan tragis dimalam hari pertama puasa permergian pilu mengundang kesedihan insan yang mengenalinya.

Selamat menunaikan ibadah puasa semua....
Inilah kata2 terakhir darimu Fajariah Mohd Tajuddin...kita janji nak berbuka puasa di kampung Opah tengah2 bln nanti... aja kata nak datang rumah wancik........Tapi .... Aja dah tinggal kita..,aja anak yang baik.. tidak tinggal solat... diusia muda...di malam pertama Ramadan aja pergi...dengan kemalangan jalanraya.
Moga syurga tempatmu sayang... Innalillahirojiun.. Al Fatihah.
26.12.1995-26.5.2017 jam1045hrs bersamaan 1 Ramadan 1438h - Zubaidah Saeh 

Semoga keluarga Fajar dan insan-insan yang mengeali nya tabah dengan dugaan yang amat berat ini punca sebenar kejadian masih disisasat oleh pihak berwajib.

Jenazah Arwah Fajar akan dikebumikan dikampung halaman nya di kampung Jeram Kampar semoga rohnya dicucuri rahmat pergi nya dibulan mulia Ramadhan al mubarak. Al fatihah

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "SAYU !! Selamat menunaikan ibadah puasa semua .. kata-kata terakhir Fajar sebelum maut kemalangan malam tadi (8 Gambar)"