SAYU !! Tiada lagi Pink Busa minat motosikal hingga akhir hayat.. Diana maut terbabas (10 Gambar)

SAYU !! Tiada lagi Pink Busa minat motosikal hingga akhir hayat.. Diana maut terbabas (10 Gambar) - Mersing : Seorang penunggang motosikal kuasa tinggi wanita yang berasal dari Singapura maut apabila motosikal tinggi yang ditunggangnya terlibat dalam kemalangan di Mersing Johor semasa berkonvoi ke negara ini bersama rakan-rakannya. 

Mangsa yang dikenali dengan nama Diana atau Pink Busa  apabila motosikal kuasa tingginya terbabas dan dia tercampak ke atas jalan raya dalam kejadian itu.


Dia satu-satu nya penunggang motosikal tinggi wanita  yang amat dikenali nya kerana motosikal kuasa tinggi milik nya berwarna " Pink ".

Adik nya melalui laman sosial Diana mengesahkan Diana telah meninggal dunia akibat kemalangan.

Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib, apa yang berlaku mengundang pilu pada rakan-rakan konvoi yang mengenali arwah Diana, semoga roh nya dicucuri rahmat. Al fatihah 

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "SAYU !! Tiada lagi Pink Busa minat motosikal hingga akhir hayat.. Diana maut terbabas (10 Gambar)"