Terkini: Dua Maut Dalam Insiden Letupan di Jakarta (4 Gambar)

Terkini: Dua Maut Dalam Insiden Letupan di Jakarta (4 Gambar) 

Terkini: Dua Maut Dalam Insiden Letupan di Jakarta (4 Gambar) - Jakarta, 24 Mei - Sekurang-kurangnya dua terbunuh dan seorang polis Indonesia cedera selepas laporan letupan yang berlaku di Kampung Melayu di sini. 

Terkini: Dua Maut Dalam Insiden Letupan di Jakarta (4 Gambar)

Straits Times melaporkan, berdasarkan saksi, pegawai tersebut cedera selepas dua letupan kedengaran kira-kira pukul 9 malam. Laporan terperinci kejadian masih belum jelas namun beberapa saksi berkata letupan pertama dan kedua berlaku dalam perbezaan jangkamasa lima ke 10 minit berdekatan sebuah perhentian bas dan kawasan parkir motosikal. Polis masih dalam proses mencari punca kejadian tapi foto dan video yang dikatakan dari tempat kejadian memaparkan bahagian badan manusia berselerak di kawasan terbabit. 

 

Sumber: Siakapkeli

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Terkini: Dua Maut Dalam Insiden Letupan di Jakarta (4 Gambar)"