Video Pilu Isteri Lari Tinggalkan Suami Dan Anak Yang Sedang Sakit

Video Pilu Isteri Lari Tinggalkan Suami Dan Anak Yang Sedang Sakit - Pilu dan sayu melihat takdir yang menimpa seorang lelaki yang telah ditinggalkan isteri, malah dia juga harus merawat anak perempuannya yang sakit.
Video Pilu Isteri Lari Tinggalkan Suami Dan Anak Yang Sedang Sakit

Pilu dan sayu melihat takdir yang menimpa seorang lelaki yang telah ditinggalkan isteri, malah dia juga harus merawat anak perempuannya yang sakit.


Video Pilu Isteri Lari Tinggalkan Suami Dan Anak Yang Sedang Sakit


Kejadian ini diviralkan oleh pengguna facebook Ray Tejada. Beliau yang dalam perjalanan Novaliches Bayan, Filipina menuju Blumentritt melihat seorang lelaki menangis sambil memeluk anak perempuannya yang juga turut menangis.

Ray Tejada kemudian mengajak lelaki itu bercakap, dari sinilah sebuah kisah yang memilukan terungkap..

Lelaki yang tidak mahu namanya di dedahkan itu mengatakan bahawa dia telah memberikan gula-gula yang menyebabkan gigi anaknya itu sakit.

Mereka berasal dari Bulacan. rupanya lelaki tersebut dan anaknya itu telah mengemis sedikit makanan dan duit sejak pagi lagi.

Selain itu, bapa kepada seorang anak itu berkata bahawa dia telah ditinggalkan oleh isteri setelah mengetahui dia menderita sakit kecing manis.

Video yang di muat naik oleh Tejada terus menjadi perhatian ramai, hingga kini sudah ditonton oleh 10 juta orang.

Beliau berkata tidak lama selepas itu lelaki itu turun di sekitar toko Mercury Drug .

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Video Pilu Isteri Lari Tinggalkan Suami Dan Anak Yang Sedang Sakit"