Lelaki Ini Terlepas Majlis Konvokesyen Kerana Train Alami Masalah , Apa Yang Berlaku Selepas Itu ...

Lelaki Ini Terlepas Majlis Konvokesyen Kerana Train Alami Masalah , Apa Yang Berlaku Selepas Itu ...

Lelaki Ini Terlepas Majlis Konvokesyen Kerana Train Alami Masalah , Apa Yang Berlaku Selepas Itu ...Semalam viral di Twitter apabila seorang lelaki ingin pergi ke majlis konvokesyen, tetapi hari yang ditunggunya itu tak kesampaian bila train yang dijadualkan pukul 8 pagi mengalami masalah teknikal. Penumpang terpaksa tunggu selama 2 jam untuk tunggu keretapi penyelamat sampai.

Lelaki Ini Terlepas Majlis Konvokesyen Kerana Train Alami Masalah , Apa Yang Berlaku Selepas Itu ...


Untuk buat lelaki itu lupakan seketika kesedihan tidak dapat hadir ke majlis konvokesyen, lihat apa reaksi penumpang lain untuk raikan lelaki tu..

Lelaki yang bernama Jerich Alcantara (22 tahun) ingin hadir ke majlis konvokesyen yang dijadualkan pada 10 pagi, tapi hajat mereka tak kesampaian kerana keretapi yang dinaiki mengalami masalah teknikal. Mereka dan penumpang lain terpaksa tunggu selama 2 jam untuk keretapi lain sampai.

Untuk raikan kejayaan Alcantara, rakannya dan penumpang lain telah buat majlis kecil untuknya. Rakannya juga telah buat sijil ‘fake’ untuk Alcantara.


Video tersebut telah mendapat lebih 33k perkongsian di Twitter dimana ramai yang memuji sikap prihatin penumpang lain untuk buat Alcantara ceria di hari malangnya itu. Alcantara juga ucapkan terima kasih kepada semua yang berada dalam keretapi meraikan kejayaannya.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Lelaki Ini Terlepas Majlis Konvokesyen Kerana Train Alami Masalah , Apa Yang Berlaku Selepas Itu ..."