SAYU !! Berlumuran darah digilis .. Ajal bakal pengantin lepas Raya bakal bernikah (6 Gambar)

SAYU !! Berlumuran darah digilis .. Ajal bakal pengantin lepas Raya bakal bernikah (6 Gambar)
SAYU !! Berlumuran darah digilis .. Ajal bakal pengantin lepas Raya bakal bernikah (6 Gambar)Karak : Seorang penunggang motosikal maut apabila motosikal yang ditunggang nya bertembung dengan sebuah kereta jenis toyota Vios dan digilis di KM 46.7 Lebuh Raya Karak menuju Kuala Lumpur.

SAYU !! Berlumuran darah digilis .. Ajal bakal pengantin lepas Raya bakal bernikah (6 Gambar)


Dalam kejadian pukul 3.50 petang itu mangsa yang dikenali dengan nama Firdaus menunggang motosikal menuju Kuala Lumpur dari kampung nya di Kuala Lipis maut ditempat kejadian akibat kecederan parah dikepala dan badan.

Turut sama terlibat dalam kemalangan terbabit adalah sebuah lori, berkemungkinan motosikal mangsa bertembung dengan kereta jenis toyota Vios dan mangsa jatuh mungkin digilis lori.
Apa yang paling memilukan mengikut sahabat mangsa, Firdaus bakal melangsungkan perkahwinan selepas raya Aidilfitri ini.

Punca dan indentiti sebenar mangsa masih disiasat oleh pihak berwajib bagi mengetahui punca sebenarnya kemalangan terbabit yang menyebabkan mangsa maut.

Semoga seluruh keluarga arwah tabah menerima berita ini dan pada tunang mangsa ini adalah dugaan besar buat nya mereka menanti saat bahagia namun allah lebih sayangkan pasangan nya. Al fatihah 

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "SAYU !! Berlumuran darah digilis .. Ajal bakal pengantin lepas Raya bakal bernikah (6 Gambar)"