(5 FOTO) Inilah Wajah Kacak Dennis Muhammad, Jejaka Belanda Yang Bakal Nikahi Tunku Tun Aminah


(5 FOTO) Inilah Wajah Kacak Dennis Muhammad, Jejaka Belanda Yang Bakal Nikahi Tunku Tun Aminah - Puteri kepada Sultan Johor, Sultan Ibrahim iaitu Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah akan mengakhiri zaman bujangnya pada bulan Ogos ini.

Istiadat persandingan pasangan Pengantin Diraja akan diadakan di Bilik Singahsana Istana Besar Johor Bahru pada 8 malam, pada hari sama iaitu 14 Ogos.

Sultan Johor berkenan mewakilkan Sahibus Samahah Datuk Muhammad Tahrir Shamsudin yang juga Mufti Negeri Johor sebagai wali.

Majlis perkahwinan antara Tun Aminah dan Dennis Muhammad ini akan dilangsungkan secara tertutup.

Ada sumber yang mengatakan jejaka pilihan hati Tunku Aminah ini merupakan seorang model yang popular di negara kelahirannya.

Jom lihat beberapa gambar Dennis Muhammad yang kacak bergaya.


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "(5 FOTO) Inilah Wajah Kacak Dennis Muhammad, Jejaka Belanda Yang Bakal Nikahi Tunku Tun Aminah"