"Dalam Filem Bolehlah Nak Gangster!" – Tuduh Sofi Jikan Goda Isteri, Akhirnya Lelaki Ini...

"Dalam Filem Bolehlah Nak Gangster!" – Tuduh Sofi Jikan Goda Isteri, Akhirnya Lelaki Ini... - Baru-baru ini kecoh di media sosial pelakon yang sering memegang watak gangster, Sofi Jikan telah didakwa telah menggoda isteri orang di sebuah restoran. Dakwaan tersebut telah mendapat perhatian Sofi Jikan sendiri sehingga dimuatnaik di laman Instagram miliknya.


"Dalam Filem Bolehlah Nak Gangster!" – Tuduh Sofi Jikan Goda Isteri, Akhirnya Lelaki Ini...


Dituduh goda isteri orang


Tidak berpuas hati dengan dakwaaan tersebut, Sofi Jikan menjelaskan bahawa dia hanya membalas senyuman kepada seorang peminat dan bukan mengurat wanita berkenaan.

Permohonan maaf diterimaAkhirnya, lelaki tersebut telah datang untuk memohon maaf secara terbuka kepada Sofi Jikan atas kesilapan yang dilakukannya. Ia telah diselesaikan secara baik.

 Sumber : kasisengatsj & mStar Online via ohbulan

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk ""Dalam Filem Bolehlah Nak Gangster!" – Tuduh Sofi Jikan Goda Isteri, Akhirnya Lelaki Ini..."