Kantoi Jugak Akhirnya ! Wanita Scam Duit Masuk Perangkap Aeril Zafrel

Kantoi Jugak Akhirnya ! Wanita Scam Duit Masuk Perangkap Aeril Zafrel

Kantoi Jugak Akhirnya ! Wanita Scam Duit Masuk Perangkap Aeril Zafrel - Menerusi laman IG milik Aeril Zafrel , seorang wanita yang dikatakan telah menipu beliau dalam satu urusan pembelian produk @wawazainalrtw dan @limawaktuhq yang mencecah kerugian puluhan ribu secara online. 

Aeril dikatakan membuat pancing agar wanita berkenaan hadir dan masuk ke perangkap beliau dengan bantuan pihak polis . Syabas . 

Menurut netizen yang memberikan komen di laman IG beliau , lokasi kejadian dilaporkan di Petron Sijangkang Bt 8 . Dalam video berkenaan , seorang wanita berbaju hijau hadir ke lokasi mungkin untuk mengambil stok baju limawaktu atau barang yang telah dibuat pesanan . Dilihat reaksi muka wanita berkenaan tergamam apabila lelaki yang dijumpai itu menunjukkan kad kuasa polis .

Wanita berkenaan kemudian diarahkan ke kawasan sekitar Petron Sijangkang untuk disoal selidik .LikeComment
14,262 likes

  • w4w4_zainalMisi menangkap penipu beli barang kami berjaya!! Alhamdulillah trima kasih Tuan Tuan ..polis malaysia mmg pantas!πŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ‘bukan sy je kena tipu ada lagi rakan yg lain😩😩😩 .kalau 3 4 helai baju saya halal kan kak.😭😭😭 kepada peniaga online yg lain pasti kan anda semua cek transaction tu succesfull ke tak..terer akk tu menipu.. apa pun saya maaf kan awk..moga jadi pengajaran..
  • farahoney78Dia buat camna tu @w4w4_zainal ?
  • norfanil@w4w4_zainal ...apa jadi kat dia?
  • iky_disso0307Vfhiivgggggh
  • galleri_anggunMenipu mcm mn tu ?

Alhamdulillah Aeril , akhirnya orang yang scam telah berjaya ditangkap . Legalah perasaan , mana tidaknya mencecah puluhan ribu ringgit bukanlah jumlah yang sedikit . Tahniah dan syabas sekali lagi PDRM ! 

Jadi , kepada korang yang berniat nak scam orang tu , hentikanlah niat tersebut ."MAKAN TAK HABIS" nanti , carilah rezeki yang berkat untuk diberikan makan kepada ahli keluarga kita .

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Kantoi Jugak Akhirnya ! Wanita Scam Duit Masuk Perangkap Aeril Zafrel"