Live streaming JDT vs Melaka United 23.9.2017 Suku Akhir Piala Malaysia

Live streaming JDT vs Melaka United 23.9.2017 Suku Akhir Piala Malaysia - Pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) menerima kunjungan Melaka United dalam perlawanan suku akhir kedua (2) saingan Piala Malaysia 2017 yang telah dijadualkan berlangsung pada hari Sabtu, 23 September 2017. Beraksi di laman sendiri, JDT pastinya tidak memberi tekanan berdepan dengan pasukan Melaka United Namun Johor Darul Ta’zim (JDT) harus berwaspada dengan kejutan dari pasukan Melaka United.

Live streaming JDT vs Melaka United 23.9.2017

Live streaming JDT vs Melaka United 23.9.2017 Suku Akhir Piala Malaysia

Secara realistiknya, Melaka United menghadapi kesukaran melepasi peringkat suku akhir memandangkan lawannya adalah pasukan terbaik dalam Liga Super apatah lagi prestasi Melaka United yang terumbang-ambing. Bagaimanapun, ia tidak bermakna mereka tidak mempunyai peluang untuk mencipta kejutan.

Bagi Melaka United, perlawanan menentang JDT bukan satu tugasan yang mudah. Seperti sedia maklum, setiap pasukan yang menentang JDT pasti akan melakukan sehabis baik untuk mengalahkan JDT. Terdahulu mereka telah tewas dilaman sendiri dengan 1-4.

Misi JDT adalah mahu menyekat keseluruhan pemain-pemain Melaka United dengan menggunakan sepenuhnya kelebihan yang ada bagi memperoleh gol pendahuluan selain berusaha memastikan JDT ti­dak bolos dan seterusnya melayakkan diri ke peringkat separuh akhir.

Siaran langsung JDT vs Melaka United 23.9.2017 Suku Akhir Piala Malaysia

Melaka Logo Bola SepakJDT Logo Bola SepakKeputusan Terkini JDT Vs Melaka United 23.9.2017 Piala Malaysia
Perlawanan di antara pasukan Melaka United menentang JDT berlangsung di Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin bermula pada jam 9:00 malam, Sabtu.
Berikut ialah keputusan semasa dan terkini perlawanan suku akhir 2 Piala Malaysia 2017 membabitkan pasukan Melaka United lawan (lwn) JDT yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh
JDT Logo Bola SepakJDT(4) 0 – 0 (1)Melaka UtdMelaka Logo Bola Sepak
penjaring gol44′ Marko Šimić9:00PM 

Artikel The Viral News Lainnya :

0 comments:

Post a Comment

Scroll to top