Darah keluar dari telinga .. Remaja perempuan parah terjatuh dari motosikal rakan lalu di tinggalkan (6 Gambar)

Darah keluar dari telinga .. Remaja perempuan parah terjatuh dari motosikal rakan lalu di tinggalkan (6 Gambar) - Puchong : Seorang remaja wanita berusia 17' tahun  parah terjatuh dari motosikal yang diboncengnya apa yang lebih malang remaja wanita terbabit di tinggalkan terbaring dalam keadaan tidak sedar kan diri dengan darah di kepala dan keluar dari telinga di atas jalan raya.

Darah keluar dari telinga .. Remaja perempuan parah terjatuh dari motosikal rakan lalu di tinggalkan (6 Gambar)

Kejadian pukul 12 tengahari di Bukit Puchong itu menimbulkan kan kemarahan orang ramai, mengapa sahabat mangsa sanggup meninggal kan nya di situ setelah mangsa jatuh dan parah.

Foto-foto ketika kejadian telah di muat naik di laman sosial dan menimbulkan kemarahan netizen dengan apa yang berlaku.


Seorang sahabat mangsa telah berjaya menghubungi keluarga mangsa setelah gambar mangsa di muat naik ke media sosial, kini teman lelaki mangsa dicari bagi menyiasat punca sebenar kejadian, dipercayai mangsa membonceng motosikal bersama teman lelaki mangsa.

Mangsa dihantar ke Hospital Serdang dengan menggunakan ambulans dan kini dirawat namun masih belum sedar.

Semoga mangsa cepat sembuh, dan teman lelaki mangsa tampil kepada pihak berkuasa untuk  membantu siasatan, kawan mangsa cuba menghubungi teman lelaki mangsa namun gagal.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Darah keluar dari telinga .. Remaja perempuan parah terjatuh dari motosikal rakan lalu di tinggalkan (6 Gambar)"