Inilah Perangai 'The Malaysian King' Yang Ramai Tak Tahu

Inilah Perangai 'The Malaysian King' Yang Ramai Tak Tahu - Perangai The Malaysian King. Lepas latihan menembak di lapangan sasar, masuk waktu maghrib, Tuanku cari masjid terdekat, dibawa ke masjid ATM berdekatan. Dalam masjid dah memang ada program Israk Mikraj. 


Untuk elak ganggu program masjid, Tuanku senyap2 bersolat di ruang berkipas di belakang (bukan dewan solat yg ber air-cond) tunaikan solat maghrib. Tapi sebagai Agong dan Field Marshall ATM, sudah pastinya jemaah cam akan dirinya walau hanya berbaju T Shirt. 

Maka jadilah seperti dlm gambar. Para perajurit Tuanku hentikan majlis sebentar untuk ambil peluang bersama Tuanku. Lepas salam, Tuanku terus beredar untuk tidak ganggu majlis. Tak semudah tu Tuanku! Mu raja kesayangan rakyat.

Sumber: Zack Rahim

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Inilah Perangai 'The Malaysian King' Yang Ramai Tak Tahu"