Punca sebenar budak 7 tahun parah selepas terjun dari tingkat 10 menggunakan payung (4 Gambar)

Punca sebenar budak 7 tahun parah selepas terjun dari tingkat 10 menggunakan payung

Punca sebenar budak 7 tahun parah selepas terjun dari tingkat 10 menggunakan payung - Seorang kanak-kanak lelaki berusia 7 tahun parah selepas terjun dari tingkat 10 dengan payungnya, dipercayai cuba meniru aksi kartun yang ditontonnya. 

Lapor Shanghaiist, selepas menonton kartun terjun dari tempat yang tinggi menggunakan payung sebagai pengganti payung terjun, selamat tiba di bawah menyebabkan mangsa mengambil keputusan untuk mencuba aksi itu.

Punca sebenar budak 7 tahun parah selepas terjun dari tingkat 10 menggunakan payung


Malangnya, payung yang digunakan mangsa tidak berfungsi seperti yang diharapkan lalu menyebabkan mangsa terus terjatuh ke bawah dengan laju sebelum tersangkut di beberapa kabel elektrik yang memperlahankan impaknya sebelum terjatuh ke jalan raya. 

Mangsa dilaporkan mengalami kecederaan serius dan doktor menyatakan mangsa dalam keadaan kritikal.

Pada tahun 2013, seorang kanak-kanak perempuan berusia 5 tahun di Shenzhen parah selepas terpengaruh dengan aksi kartun yang terjun dari tingkat 6 dengan menggunakan payung. - The Reporter

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "Punca sebenar budak 7 tahun parah selepas terjun dari tingkat 10 menggunakan payung (4 Gambar)"