SAYU !! Inai masih merah dijari nya...Polis Trafik maut cedera parah dikepala dirempuh Van (3 Gambar)

SAYU !! Inai masih merah dijari nya...Polis Trafik maut cedera parah dikepala dirempuh Van (3 Gambar)
SAYU !! Inai masih merah dijari nya...Polis Trafik maut cedera parah dikepala dirempuh Van (3 Gambar)Seorang pegawai Polis Trafik singapura Yang baru sahaja melangsungkan pernikahan maut selepas dilanggar sebuah van di Serangoon Road pada pagi Khamis (1 Jun) .

SAYU !! Inai masih merah dijari nya...Polis Trafik maut cedera parah dikepala dirempuh Van (3 Gambar)


Dia yang cedera parah dikepala diajar mengucap oleh rakan sepasukan sebelum menghembus nafas terakhir ditempat kejadian.
Menurut kenyataan media yang dikeluarkan oleh Pasukan Polis Singapura (SPF) hari ini.
Allahyarham, yang menyertai SPF sejak 2009, terlibat dalam kemalangan itu yang berlaku sekitar 10.40 pagi semasa beliau sedang menjalankan rondaan trafik.
Allahyarham dikejarkan ke Hospital Tan Tock Seng di mana beliau meninggal dunia akibat kecederaan yang dialami.

Pesuruhjaya SPF Hoong Wee Teck menyampaikan takziah yang mendalam kepada keluarga Allahyarham.
"Saya sangat sedih dengan pemergian Staf Sarjan Nadzrie. Beliau seorang yang sungguh komited dan berdedikasi dan disenangi ramai pegawai. Kami akan berusaha untuk melakukan sedaya upaya untuk membantu keluarga beliau dalam masa yang sukar ini," ujar beliau.
SPF merayu kepada orang ramai supaya jangan menyebarkan video atau gambar Allahyarham sebagai tanda hormat kepada keluarga beliau.
Pemandu kenderaan yang terlibat dalam kemalangan itu sudahpun ditangkap atas tindakan cuai yang menyebabkan kematian.Siasatan sedang diteruskan untuk mengetahui punca sebenar kejadian. Al fatihah

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih Resepi Nasi Briyani Ayam Mudah Dan Ringkas, Cara Lafaz Niat Puasa Ramadhan Harian dan Sebulan, Air Nabeez Manfaat Infused Water, Semakan Permohonan Bantuan Anak Selangor, Hadiah Anak Selangor, Semakan Blacklist PTPTN Online, APDM Aplikasi Pangkalan Data Murid, Belajar Forex Dengan Mudah, Borang Permohonan Biasiswa Pendidikan Dalam Negara,
0 Komen untuk "SAYU !! Inai masih merah dijari nya...Polis Trafik maut cedera parah dikepala dirempuh Van (3 Gambar)"